Vuosi parvekkeen elämää

Olen urbaani Tarhuri, tarhanani keskimääräinen kerrostaloparveke, josta näkyy kaupunki meren takana. Viljelen tarhaani vuodenkierron verran, ja tallennan mietteeni ja tekoseni tänne. Sen jälkeen parveke jää elämään Parvekepuutarha-kirjan sivuille.

maanantaina, elokuuta 21, 2006

Parveke kuvattu

Viime perjantaina kävi valokuvaaja ikuistamassa parvekkeen ilmeen. Sitä saatte sitten ihailla, jahka kirja putkahtaa painosta.

Oheinen kuva ei ole kuitenkaan kirjan kuvaajan ottama. Pyysin taiteilijaystävääni nappaamaan jonkin otoksen, ja näkemys on huomattavasti dynaamisempi kuin minun insinöörintarkkajärjestys-kuvani. Tyrkytin parveketta tämän kuvan avulla myös sinne Hesarin Kaunein parveke -kisaan, mutta se ei hellyttänyt äänestäjiä.

Tilannetiedotusta vielä sen verran, että leijonankita on vihdoin tehnyt ensimmäiset nuppunsa ja aikoo siis suvaita kukkia. Nuput ovat tumman purppuranväriset, jännittyneenä odotan niitä kukkia.

2 Kommentit:

  • At 6:23 ap., Blogger Kati said…

    sorry my finnish isn't up to it, I must comment in english: just had to say I love the yellow; it was always my favorite colour!!

     
  • At 10:25 ip., Blogger Anna Maria said…

    Mine as well! ;) And not to talk about orange... Bright, shiny and energetic!

     

Lähetä kommentti

<< Home