Vuosi parvekkeen elämää

Olen urbaani Tarhuri, tarhanani keskimääräinen kerrostaloparveke, josta näkyy kaupunki meren takana. Viljelen tarhaani vuodenkierron verran, ja tallennan mietteeni ja tekoseni tänne. Sen jälkeen parveke jää elämään Parvekepuutarha-kirjan sivuille.

torstaina, elokuuta 03, 2006

Kukkailoa

Se hyvä puoli sillä kylvön viivästymisellä oli, että saan nauttia kukkasista nyt, kun muualla rehevin kukinta lienee ohi. Ja parvekkeellani vasta nuput aukeilevat.

Kesäpäivänhatut ovat juuri niin kauniita kuin oletinkin:



Nämä kuvat on otettu eilen illalla, joten sävy on iltahämäräinen. Sinänsä hassu yhteensattuma, mutta kuulin mieheni tädiltä, joka oli jokavuotisella Suomen-vierailullaan jenkeistä, että juuri näitä kukkia sanotaan siellä mustasilmäsusannoiksi. Minulla on siis parveke täynnä susannaa...

Ruusupapu jatkaa kukoistamista, vaikka se on jo saanut siirtotuomion. Adoptointihaluisia ei ole vielä ilmoittautunut, joten täytynee alkaa markkinoida sitä aktiivisemmin.

Jahka parveke kehkeytyy lopulliseen asuunsa, aion ilmoittaa sen mukaan kisaan: http://www.hs.fi/asuminen/parveke/ Josko joku muukin pitäisi siitä.

5 Kommentit:

Lähetä kommentti

<< Home