Vuosi parvekkeen elämää

Olen urbaani Tarhuri, tarhanani keskimääräinen kerrostaloparveke, josta näkyy kaupunki meren takana. Viljelen tarhaani vuodenkierron verran, ja tallennan mietteeni ja tekoseni tänne. Sen jälkeen parveke jää elämään Parvekepuutarha-kirjan sivuille.

maanantaina, huhtikuuta 10, 2006

Siemeniä odotellessa

Sain viime viikolla vihdoin aikaiseksi laittaa siementilauksen Habitecille, ja nyt odottelen postia. Myöhässähän olen, mutta parempi myöhään ja niin edelleen.

Työhuoneen ikkunalla oli kato käynyt kesäharson osalta. Mutta mustasilmäsusanna vihannoi, samoin krassi. Pitäisi tosiaan käydä hieman useammin siellä, niin kukatkin kukoistaisivat. Vaikka onhan se mukava tunne, että ne kaipaavat minua sinne joka päivä. Kesäharsoa pitää kyllä ostaa lisää ja kylvää kuivuneiden taimien tilalle.

Vapun tienoille pitää hankkia varmaan joku valtuutettu kastelija tänne kotiin, jotta taimet selviäisivät matkamme ajan. Jonotin nimittäin hulluilta päiviltä (totta, kävin siellä!) lentoliput Pariisiin sikahalvalla, ja sinne siis menemme siippani kanssa romanttiselle lomalle. Jo sitä on kaivattukin.