Vuosi parvekkeen elämää

Olen urbaani Tarhuri, tarhanani keskimääräinen kerrostaloparveke, josta näkyy kaupunki meren takana. Viljelen tarhaani vuodenkierron verran, ja tallennan mietteeni ja tekoseni tänne. Sen jälkeen parveke jää elämään Parvekepuutarha-kirjan sivuille.

perjantaina, tammikuuta 13, 2006

Kustannussopimus tehty

Tänään, perjantaina 13. tammikuuta, huitaisimme nimet Tärkeisiin Papereihin. Minun lisäkseni työryhmään kuuluu kasvien ja viljelyn asiantuntija sekä tekninen asiantuntija. Onneksi on noita oikeiden asioiden tuntijoita mukana, minun todellinen ammattitaitoni kun keskittyy lähinnä näiden sanojen viljelyyn. Mutta se onkin tärkein työsarkani tämän kirjan teossa.

Iltapäivän palaverin jälkeen lähdimme innostunein mielin kukin omille mailleen pohtimaan kukkaisasioita. Ensi viikolla tiedotamme kasvientuntijalle valitsemamme lajikkeet ja mahdollisesti tarvittavien ruukkujen tms. määrän ja laadun, ja hän hoitelee meille taimet ja muut tarpeet. Tämä tuntuu unelmaduunilta: ihmiset ovat mukavia ja aihe ilahduttava - tästä tulee hyvä kirja!

Huomenna lähden taas Valamon luostariin virittämään mieltäni kirjoittamisherkkyydelle. Aika on alkaa rustata jotain varteenotettavaa; edellisestä on vierähtänyt jo sovelias toipumistovi.